Košarica0
Vaša košarica je prazna!

Ovu web stranicu sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.   eu     fondovi


natura_5__1533393549_781

Kantarion

Ocjena: Nije još ocjenjeno
Dostupnost:na zalihi 100 artikala
Šifra proizvoda:PS81

Dimenzije i težina proizvoda

Težina proizvoda: 250.0000G
35,00 kn

Opis proizvoda:

Kantarionovo ulje je proizvod cvijeta gospine trave i maslinovog ulja

Opis

Kantarion uvrštavamo u kopnene trajnice koje rasu do visine 70 cm. Prepoznajemo ga po malenim žutim cvjetovima iz kojih prilikom prešanja izlazi crveno ulje. Cvate uglavnom tijekom ljetnih mjeseci, a raste u čitavoj srednjoj Europi.
Kantarionovo ulje odličan je izbor kao lijek za kožne probleme, zbog toga što djeluje antibakterijski, rane će brže zacjeljivati dok možete i liječiti opekotine prvog stupnja.  Može se primjenjivati na vanjski i unutarnji način upotrebe, a posebice je pogodan za probleme sa ženskim zdravljem. Značajna je njegova primjena i pomoć kod stanja kao što su depresija i anksioznost jer je kantarion prirodni antidepresiv. Dokazana je učinkovitost ulja gospine trave u liječenju i saniranju upale mišića i živaca, reume, išijasa i gihta. Potiče cirkulaciju i upotrebljava za opuštanje ili sportske masaže. Kod njege kože lica, ulje će pomoći u liječenju akni i prištića, ali i u liječenju ožiljaka i mrlja na licu.

 

Nazad na: Prirodna kozmetika

Uz pomoć

hopston mali banner povijest na zrnuzajedno do fondovaesi fondovi

Ova web stranica sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Natura Dalmatia i ni na koji se način ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.